Skärmklipp 2018-10-23 14.30.09

referenser

Account IT's verksamhet bygger på långsiktiga kundrelationer där öppenhet och ömsesidigt förtroende är viktiga faktorer för ett lyckat samarbete. Vi har nöjet att samarbeta med ett stort antal kunder inom olika storlekar och segment.

Vill du ha kontakt med en referens, hör av dig så får du namnet på vår kontaktperson.
"Reklambyrån Grundform använder Account ITs tjänster för redovisning och löner sedan flera år och jag är väldigt nöjd med hur smidigt och trevligt allt är. Som VD för ett mindre bolag är det lätt att känna sig ensam i de stora strategiska och ekonomiska besluten. Sedan jag fick kontakt med Account IT och Sussie Ahlberg - behöver jag ej känna så längre. Oavsett vad får jag alltid snabbt svar med smarta tankar och konkreta förslag. Nu kan jag fokusera på vår verksamhet istället!

Kan rekommendera denna mycket kompetenta och trevliga redovisningsbyrå till alla bolag som vill vara i trygga ekonomiska händer."


Alexandra Németh, VD
Grundform Sthlm AB
www.grundform.se
"Jag har sedan många många år tillbaka låtit Account IT sköta företagets ekonomi. För mig betyder det att jag får mer tid och möjlighet att fokusera på fotografering och utveckla företaget. Kunskapen och bredden de har inom ekonomi gör dem till ett utmärkt bollplank för stora som små affärsfrågor som kommer upp. Dessutom kan jag sova gott då jag vet att allt sköts enligt skolboken. 
 
Kan varmt rekommendera Account IT."

 
Magnus Svensson, Fotograf
Smajl Studio
www.smajl.se
"Vi har som kunder hos Account IT sedan 2015 expanderat Ledarstudions verksamhet med många nya medarbetare och mer avancerade styrsystem.
Vi  har under denna resa fått mycket bra ekonomisk vägledning och digitala lösningar av Account IT. Vi känner vi oss trygga med deras stöd. De sköter idag det mesta från redovisning, löner till bokslut/årsredovisning. 

Vi ser hur viktigt det är att ha en engagerad byrå och genom att arbeta med Account IT får vi en hög kvalité i alla led, från bokföring till rådgivning.”


Lena Ahlström, VD och grundare
Ledarstudion
www.ledarstudion.se
”Sedan jag flyttade över allt som rör mitt företags ekonomi och även min privata deklaration till Account IT har jag frigjort tid jag kan lägga på mina egna kunder.

Jag slipper ”sprätta” kuvert, allt kommer till Account IT och jag attesterar digitalt. De fakturerar mina kunder och ser till att allt blir betalt i tid.

Att de förutom sin kompetens också är väldigt trevliga gör mitt val av byrå ännu bättre.”


Anders Ångström
City Säkerhet AB
www.citysakerhet.se